Revolutionaire Autoverhuur Startup Oscar, maakt grote golven in Boortmeerbeek!

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

De autoverhuurmarkt lijkt misschien verzadigd, maar voor het Deense bedrijf Oscar.nl zijn er nog genoeg mogelijkheden om autoverhuur te herdefiniëren. In iets meer dan 2 jaar tijd, heeft deze snelgroeiende mobiliteitsstartup meer dan 100 vestigingen geopend in Nederland, meer dan 30 in België en gestaag de Denemarken markt veroverd met locaties die nu het aantal van gevestigde concurrenten zoals Sixt, Europcar en Avis overtreffen. Nu voegt Oscar, bekend om hun innovatieve bedrijfsmodel, de stad Boortmeerbeek aan hun succesvolle lijst toe.

Oscar.nl, door de Deense Kamer van Koophandel tweemaal bekroond als ‘Beste E-commerce Startup’ in 2021 en 2022, voert een uniek bedrijfsmodel uit dat lokale autodealers de mogelijkheid geeft om in de zeer concurrerende autoverhuurmarkt te stappen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van voertuigen die anders onbenut blijven, zoals leenauto’s, lease-terugnames of auto’s die moeilijker te verkopen zijn. Hierdoor krijgen lokale ondernemers een extra inkomstenstroom en kan Oscar.nl haar diensten tegen lagere prijzen aanbieden dan de concurrentie, terwijl het ook uitbreidt naar kleinere steden en plattelandsgebieden.

In maart 2023 opende Oscar hun vestiging in Boortmeerbeek, in samenwerking met Garage Peelaerts B.V. Ondanks dat het nog vrij nieuw is, biedt het een breed scala aan voertuigen, van personenauto’s tot bestelwagens en minibussen. Een doorslaggevende factor in zowel de versnelde uitbreiding als het succes van Oscar is hun vermogen om efficiënt gebruik te maken van middelen en zo meer locaties te bedienen dan traditionele autoverhuurbedrijven.

Vermeldenswaard is dat hoewel Oscar nog relatief nieuw is in de regio, het bedrijf vastberaden is om zijn positie binnen de markt te versterken en de autodealers in de regio te ondersteunen om het potentieel van hun onbenutte voertuigen te benutten.

Bent u benieuwd naar het aanbod van Oscar.nl in Boortmeerbeek? Bezoek dan hun website voor meer informatie en om uw volgende huurauto te boeken.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category